19-годишният боец Мартин Петков ще изиграе втория си професионален двубой

...
19-годишният боец Мартин Петков ще изиграе втория си професионален двубой
Коментари Харесай

Муай Тай надеждата Мартин Петков: Спортът ме спаси

19-годишният войник Мартин Петков ще изиграе втория си професионален дуел на 3-и юни на бойната галавечер Real Pain Challenge 5. Той разкри по какъв начин се приготвя за борбата и какви са упованията му за конфликта с гръцкия представител Гьоргрьос Калтсас.

" Знам, че ще стане прекрасен пердах! Нямам самообладание за галата! Чакам трети юни! Винаги съм играл муай тай. Това е обичаният ми жанр. Подръжавам на Антон Петров. Радвам се, че в България се дава късмет на Муай Тай. Това е извънредно хубав спорт "

Петков е повторен първенец от Националната лига по муай тай, медалист от интернационалните шампионати и участник на европейско състезание. Той възнамерява един ден да се състезава на най-високо равнище в света на бойните спортове. 

" Имам упоритости да стигна до най-високо равнище. Това към този момент времето ще го покаже. Зависи какъв брой ще съм непрекъснат и до какъв брой ще съм предан "

Състезателят на Академия Антон Петров стимулира неговите връстници и подрастващите освен с неговите борби, само че и с неговата история отвън кръга. Чуйте я от самия него.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР