19-годишни рокаджии от Пловдив поставиха на колене легендата на българския

...
19-годишни рокаджии от Пловдив поставиха на колене легендата на българския
Коментари Харесай

Хазарта на колене пред пловдивска банда

19-годишни рокаджии от Пловдив сложиха на колене легендата на българския рап Ицо Хазарта в последното издание на „ България търси гений “. Red Trigger забиха мощно парчето си „ Electrified “ пред изумените погледи на журито.

“Момчета, напряко не се усещам заслужен да ви правя оценка! ”, възкликна Хазарта, който другояче е много спестовен на похвали към участниците. Музикантът възторжено разяснява, че групарите носят страховит заряд. „ Метъли, родени в 21. век! “, възхити се рапърът.

Твърдият саунд и безапелационното театрално наличие на петимата пловдивчани зашеметиха и останалите членове на журито, които гласоподаваха с 4 " да " за оставането им в шоуто. Михаил, Мартин, Дариан, Димо и Александър обраха овациите на публиката и поеха към тепетата, опиянени от триумфа.

Искахме да покажем, че рокендролът е жив, обясниха живо момчетата.

Феновете им ги засипаха със суперлативи. „ Припи ми се бърбън и бира по едно и също време, до момента в който ви гледах. Много сте 70`s, което - да поясним за профаните, си е напряко комплимент ”, написа във фейсбук рок обожател.

Фурорът в " България търси гений " не е първият за Red Trigger. Групата сграбчи трета премия на националния юношески фестивал " Силата на рока " на 28 септември.

За полуфиналите на състезанието в столичния клуб RockIt се показаха 4 пловдивски банди. Три от тях се класираха за финалния концерт в Маймунарника предходната вечер.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР