19-годишната Виктория Мариева, е момичето, което беше прегазено и убито

...
19-годишната Виктория Мариева, е момичето, което беше прегазено и убито
Коментари Харесай

Мрежата потъна в скръб след трагедията с 19-г. Виктория, пометена на спирка в София

19-годишната Виктория Мариева, е момичето, което беше прегазено и убито от камион, до момента в който пресича пешеходна пътека тази заран. Това оповестиха нейни близки във фейсбук профилите си, като разгласиха и нейни фотоси, написа trafficnews.bg.

„ Никой не може да ви приготви за загуба, която идва като бърз вятър. Моите най-дълбоки съболезнования на фамилията. Почивай в мир, Виктория ”, пишат другари на Виктория

Камионът, каран от 59-годишният Валентин Иванов я е влачил към двайсетина метра, след което се е забил в спирката. Това заяви зам. градският прокурор Иво Илиев.

Инцидентът е станал на кръстовището на ул. „ Орехова гора “ и бул. „ Гоце Делчев “ в квартал „ Стрелбище ” в столицата, а по разкази на очевидци камионът се е движел с висока скорост.

„ Тепърва ще се събират доказателства. Има очевидци на инцидентна. Те настояват, че в региона на пешеходната пътека, камионът, пренасящ минерална вода, е блъснал пресичащо момиче. То е било влачено към двайсетина метра. След това камионът се удря в спирката. За благополучие на нея не е имало хора “, добави още прокурорът.

На пръв взор е нямало следи от спирачен път, само че има камери на мястото на случая и записите ще се преглеждат, съобщи той.

След случая водачът Валентин Иванов бе откаран в „ Пирогов ” с контузия на главата, която не заплашва живота му. Бързите проби на лидера за алкохол и опиати са негативни, като се чакат резултатите от кръвните му проби.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР