19-годишната Цонка Милчева от Видин ще представи страната ни в

...
19-годишната Цонка Милчева от Видин ще представи страната ни в
Коментари Харесай

Форумци скочиха на 19-годишната Цонка от Видин: Тази ли ще ни представя на конкурс за красота? Поне да беше българка!

19-годишната Цонка Милчева от Видин ще показа страната ни в интернационален конкурс за хубост, научи HotArena.
Милчева живее от 4-годишна възраст в Германия, само че постоянно се връща в България, тъй като е влюбена в нея.

През декември предходната година се явява на състезанието „ Мис Зима “ и се класира втора. След това през февруари още веднъж печели второ място, само че на „ Мис София “. След това получила предложение да показа страната ни на състезанието „ Мис свят Туризъм “, тъй като победителката в „ Мис София “ не можела да се яви. Малко по-късно и друга оферта – да се яви на „ Miss Glam World “, който ще се организира в Индия.

Това обаче отприщи вълна от неодобрение в обществените мрежи. Гневен четец на HotArena, ни изпрати писмо, в което написа:

„ Много публикации се изписаха за Цонка Милчева, която показва България на конкурс за хубост в Индия. Много хора обаче видяха, че на някои фотоси наподобява бяла и красива, а на други въобще не се разграничава от една елементарна ромка “. Той ни изпраща и мнения по отношение на присъединяване на миската в състезанието в Индия.

" Представя България, а в фейсбук профила си написа на турски език и разгласява циганиски песни. ", " Свършиха Българките, че циганки да показват България ", " Роднините и родителите и въобще не могат да пишат и приказват на български език ", " Поне да беше Българка ". " Все едно да отида на конкурс в Китай да кажа, че съм Индийка, само че от 100 километра да ми проличава, че не съм ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР