19-годишната Александра Кръстева прекара първата си сутрин като Мис България

...
19-годишната Александра Кръстева прекара първата си сутрин като Мис България
Коментари Харесай

Най-красивата българка за 2022 г. смая Гала с признание

19-годишната Александра Кръстева прекара първата си заран като " Мис България 2022 " в студиото на Гала в Нова телевизия. Тя беше в компанията на две от своите подгласничка. Александра стана победителка в състезанието, откакто преди този момент завоюва купата Мис София.

Гала разпита девойките за това с какво се занимават, по какъв начин се усещат и несъмнено, имат ли си гаджета. Оказа се, че новата Мис България, която е студентка по архитектура, не е обвързана. Гала същински се развълнува от този факт и разгласи на висок глас: „ Свободна е! “



Самата Александра се показа пред феновете като искрено момиче, което не се е надуло, че е „ най-красивата българка “, дори изглеждаше леко незаинтересувана от купата. Тя призна да вземем за пример, че не знае тъкмо в какъв формат ще показва България на интернационалните състезания за хубост. „ Знам единствено, че ще е в Грузия “, разяснява студентката.

Тя си призна също, че е наговорила огромни нелепости в кръга, в който журито задава въпроси на бъдещата Мис България. На Александра се паднал въпрос за грижите за бездомните животни и въпреки че тя самата има куче и има отношение към тематиката, не съумяла да каже нищо свястно.
 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР