19-годишен с Опел“ се заби в задната част на автобус.

...
19-годишен с Опел“ се заби в задната част на автобус.
Коментари Харесай

Кървава касапница! 19-годишен младок се вряза в автобус. Пожарникари вадили ранени

19-годишен с „ Опел “ се заби в задната част на рейс. Инцидентът е станал в сряда вечертта към 22.30 часа в региона на кърджалийското село Глухар, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

При произшествието са потърпевши четирима души – лидерът на колата, както и тримата му спътници на 15, 16 и 19-годишна възраст. И четиримата са настанени в болница.

Ранените са били затиснати и са извадени от пожарникари. Направен е оглед на мястото. Екип на пожарната работа почистил пътното платно от счупени стъкла и разлято гориво.

82-годишен велосипедист потърпевш при пътно произшествие в Момчилград към 10 часа през вчерашния ден. 34-годишен лидер на „ Хюндай “ при завиване на оставил задоволително странично разстояние и блъснал калника на велосипеда. Велосипедистът бил прегледан от екип на Филиала на незабавна помощ в града и освободен. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗдвП.

Около 13,45 часа през вчерашния ден в Кърджали паркиран „ Мерцедес “ се привел в придвижване и блъснал паркиран товарен автомобил „ Пежо “. Съставен е акт по ЗДвП.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР