18 юни беше паметен ден за християнското семейство и за

...
18 юни беше паметен ден за християнското семейство и за
Коментари Харесай

Арх.Мирянов защити семейството: Християнството доказва, че народът има силата да отстоява своя морал

18 юни беше незабравим ден за християнското семейство и за християнството в града с Името на Божията Премъдрост! Беше незабравим ден, тъй като хиляди хора се сплотиха на шествие в чест на християнското семейство! На християнския морал, на християнските полезности! От площад Св Неделя, през цяла Витошка и НДК до парка зад Хилтън.

Това декларират от патриотичната фондация " Нашият дом е България ", която взе участие в тържествено шествие в отбрана на християнското семейство, заставайки зад християнските полезности и обичайното българско семейство, формирано от мъж и жена.

" Във времена като днешните, повече от всеки път, е нужно да почитаме тайнството на църковния брак и християнското семейство като духовна институция и базисна обществена единица! Обратно на това, към което духът на света ни тласка дано знаем, че то е построено от брачен партньор – мъж и брачна половинка - жена, благословение от Отца, съединени в единение ", съобщи идеологът и създател на фондацията арх. Пламен Мирянов по време на шествието.

" Нека припомняме и издигаме като непостижим етичен пример нашата християнска религия, морал и полезности, които са надълбоко вградени във фундамента на нашата национална еднаквост ", безапелационен бе Мирянов и добави:

" Именно поради Църквата Христова и поради всички хора, пазили и пренесли огънчето на вярата във вековете, ние сме оживели и устояваме и през днешния ден като общество и народност! Християнството е било и ще бъде опората на българския дух, удостоверение, че нашият народ има нравствената мощ да отстоява своя морал и своята просвета. "

Организатори на събитието бяха Сдружение “РОД” и Младежки Консервативен Клуб. Събитието се провежда с благословението на Българската Православна Църква.

Вижте тази обява в Instagram.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР