18 модела от целия Северозапад се събраха в драматичен театър

...
18 модела от целия Северозапад се събраха в драматичен театър
Коментари Харесай

Парад на красотата! Грети Къшева и Жан Ивайлов са новите Мис и Мистър Северозапад /снимки/

18 модела от целия Северозапад се събраха в трагичен спектакъл “Владимир Трендафилов ” във Видин за грандиозното18-то издание на състезанието “Мис и Мистър Северозападна България ”.
Бляскавата конкуренция се организира с поддръжката на община Видин и доста компании и другари на модата и хубостта в северозапада. Сред които фабрика за долни дрехи и бански костюми “Шарм ”, земеделският производител Стилиян Чомаковски - “Чомстил ”, мотел-ресторант " Тип ", клуб “Hybrid ”, Милена Тодорова – фабрика за захарни произведения и самун “Вип Симерс Груп ” Лом, Винарна “Лиляче ”. Събитието бе с вход свободен, като подарък за жителите и гостите на Видин, по случай 20-тия рожден ден на организацията.
На главната идея на XMG “Северозапада е пъстър ” бе подчинена и цялостната идея на стилното събитие на годината. Моделите на “X Model Group ” извънредно показаха, част от неповторимите рокли на Вяра Бориславова/ “Muse Shop ” с които ще дефилират 100 манекенки в ревюто с опит за връх на Гинес - “Срещу течението ”, на видинската топ дизайнерка!
Още с първото артистично дефиле “код Х ”, хореографите и моделите дадоха мощна поръчка за невероятната фешън приказност в която се трансформира церемонията. Те демонстрираха актьорски и танцувални умения с парти-хореография представяща стрийт културата и отдадена на юбилея. Конкурсът бе стилизиран съгласно най-актуалните фешън трендове и цветовете на стилната организация на Северозапада. Много въодушевление сътвориха и момчетата от брейк денс студио   “Шадоу Крю ”.
Журито бе в състав: юриста и брокер Миглена Фидосова, Калин Каменов клуб “Хибрид ”, топ гримьора и модел Ивета Георгиева, строителния бизнесмен Стефан Георгиев, Маги Здравкова - носителка на купите “Мис Видин 2019 ” и “Мис Северозападна България 2022 ”, и притежателят на „ X Model Group “ Ивайло Йосифов.
184-сантиметровата  победителка Грети Къшева е на 19 години. От 5 годишна тренира художествена гимнастика в родната си Бяла Слатина. На 8 години продължава в клуба на Илиана Раева в София, само че в резултат на сериозна контузия прекъсва спортната си кариера. В момента учи  медицинска козметика в Медицински лицей “Йорданка Филаретова ”.
Победителят при момчетата Жан Ивайлов, откакто се окичи с купата “Мистър Монтана ”, стана най-популярният млад пчелар в България. Жан е на стилния подиум от 14 годишна възраст, а към този момент се изявява и като играч по културизъм.
Първи подгласници на спечелилите станаха Петя Сергеева и Мирослав Първанов от Монтана, а на трето място се класираха Наталия Георгиева от Монтана и Йоан Георгиев от Лом.
Организаторът на състезанието пък избра за собствен лица Венимира Хрисимирова от Враца и представителя на Козлодуй Цветан Тодоров. Те сграбчиха купите “Мис и Мистър Х 2023 ”.
“Топ модел на Северозапада ” са Ралица Кирилова и Красимир Иванов. 
Партньори и другари на XMG, организации и персони подкрепящи  модата в северозапада през годините, бяха отличени по случай 20-тия рожден ден на уредниците със специфични призове.
С премията за фешън фотограф бе отличен Петър Цонев. 
“Моден гримьор ” - топ гримьорката на Монтана и модел Ивета Митова.
Наградата за фешън дизайнер и подстрекател бе присъдена за стилната муза на северозапада - Вяра Бориславова, чиято премията одобри персонално майката на именитата видинска дизайнерка.
Наградата за най-хубав районен управител на “Екс Модел Груп ” сграбчи Зорница Коларова - район Козлодуй. 
Организаторите отличиха със статуетка и община Видин като дълготраен сътрудник и подстрекател на най-големия конкурс за хубост в Северозапада.
Призът за извънреден медиен сътрудник отиде при Даниел Бузов - притежател на осведомителна организация “Bulnews ”.
В категория “Партньорски ТВ Екип / реклама ” - режисьор Галя Маркова и оператора Димитър Дончев- Шами. 
Статуетката за образни резултати и графичен дизайн, бе присъдена на “BROD Studios ”. 
С премия за най-продуктивно професионално партньорство бе отличена поп-фолк звездата Джена, за осъществените през годините цели 7 музикални плана на хитовата изпълнителка с модели от северозапада.
От сцената на театъра във старопрестолния град, уредниците благодариха за доверието и поддръжката през годините на всички медии, спонсори, сътрудници и другари модата и хубостта в Северозапада.
С мощно афтър празненство, което бе подарък за моделите от клуб “Hybrid ” и голяма 50-килограмова торта, “X Model Group ” означи 20-тия си рожден ден. 

Снимки: Петър Цонев / XMG
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР