18 млади социалисти от основната партийна организация Родина в Стара

...
18 млади социалисти от основната партийна организация Родина в Стара
Коментари Харесай

БСП се разпада в Стара Загора - 18 млади социалисти напуснаха сектата заради Нинова

18 млади социалисти от главната партийна организация " Родина " в Стара Загора напуснаха Българска социалистическа партия преди минути, оповестява ПИК като се базира на водача на структурата Станимир Петров.

Причината е острото недоумение на националните цели и неналичието на позиция на настоящето управление на столетницата за значимостта на днешните събития по оста НАТО - Русия поради Украйна, като се афишират за достоверни русофили, а не такива, които си купуват парцели за милиони в Русия. Както и отбраната на националните ползи предвид на констатацията на Национален статистически институт, че нацията ни е намаляла с 800 000 души.

Организацията е основана през 2014 година от 31 млади и високо образовани социалисти, чиято цел е била да търсят задоволително готови и интелигентни фрагменти за изборни длъжности на административни структури.
" Самите ние в никакъв случай не сме издигали самите себе си за такива постове ", изясни Петров пред ПИК.

Той стимулира напускането на Българска социалистическа партия от цялата организация и нейното закриване и с това, че с днешна дата нито един от някогашните ръководители на столетницата към този момент не е неин член, откогато Корнелия Нинова я управлява - нито Георги Първанов, нито Михаил Миков, нито даже Станишев, който към момента не е изключен от партията, тъй като е президент на ПЕС.

Петров изрично не приема подмятанията на паникьосаната централа от всеобщото овакантяване на млади социалисти, че те са някакви маргинали. И се базира на гостувания на високопоставени леви като Михаил Миков при тях по тяхна покана.

" Не напущаме Българска социалистическа партия, с цел да членуваме някъде другаде. Видим ли някъде, че мъждука лявата концепция, незабавно ще я подкрепим ", съобщи още Петров.

Напускането на ОПО " Родина " става единствено 5 дни след съвещанието на 50-я конгрес на Българска социалистическа партия, който въпреки и противоуставно отхвърли подадената оставка от Нинова поради пагубната загуба на парламентарните избори на 14 ноември, когато социалистите невиждано се класираха едвам като 4-а политическа мощ в 47-о Народно заседание с едвам 26 депутати.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР