18-годишният прокурорски син Васил Михайлов е предаден на съд за

...
18-годишният прокурорски син Васил Михайлов е предаден на съд за
Коментари Харесай

Прокурорският син от Перник отива на съд за 8 престъпления

18-годишният прокурорски наследник Васил Михайлов е предаден на съд за 8 осъществени от него закононарушения - леки и междинни телесни повреди, закана за ликвидиране и безчинство.

Това оповестиха на брифинг от Софийската районна прокуратура. 

Продължават да постъпват   множество сигнали против него. Има нов сигнал от преди няколко дни от чиновник на Дирекция " Охрана ", че Михайлов е отправял закани за разпра, до момента в който е бил арестуван под стража.
По случаите е формирано досъдебно произвеждане за нанасяне на междинни телесни повреди на 3 лица, леки телесни повреди по хулигански подбуди на 2 лица, за непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и за закана с ликвидиране.
За 7 месеца са разпитани 45 души, а импортираните материали в Софийския областен съд са 12 тома. Всички сигнали се проверяват. Част от случаите, за които е предаден на съд, са извършени през ноември и декември 2021 година, както и от март до юни 2022 г. 
Извършени са над 10 експертизи, а разноските по следствието са над 5000 лв..
Младежът беше арестуван в средата на юни, откакто футболният треньор Румен Андонов подаде сигнал за нанесен побой от Михайлов върху него. След като мъжът даде публичност на случая, се оказа, че не е единственият пострадал от Михайлов.
Стана ясно, че е нанесъл доста удари с юмруци и ритници в региона на главата на мъж и го е порязал с нож в региона на лявото око. След това младежът е отправил закани за ликвидиране на брачната половинка на мъжа, като размахвал нож пред лицето ѝ.
Михайлов е упрекнат и за това, че на 11 юни, към 14:00 часа, наоколо до заведение в Перник, е нанесъл редица удари с юмруци в региона на главата на различен човек и му е предизвикал телесна щета.

Всички закононарушения са осъществени в Перник. 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР