18-годишният Адриан Антонов е шофьорът, убил двама младежи в София

...
18-годишният Адриан Антонов е шофьорът, убил двама младежи в София
Коментари Харесай

18-годишен е шофьорът, убил двама души в София, не е гонен от полицията

18-годишният Адриан Антонов е водачът, умъртвил двама младежи в София нощес. Той е със стаж от два месеца и половина, заяви „ 24 часа “. Инцидентът стана късно в неделя на бул. „ Константин Величков “ и бул. „ Сливница “.

Те са пресичали, а не са били на тротоара, каквато информация се появи по-рано.

Записи от камери са посочили, че Антонов не е бил гонен от полицията.

Първоначалната неофициална информация сочеше, че не е спрял на стоп палка и патрулка го е преследвала.

Пробите на Адриан за алкохол и дрога са негативни. Назначена е експертиза, която да покаже с какъв брой километра в час е карал „ Форд ка “. Той е арестуван.

Столичната полиция откри самоличността на момичето, което почина в злополуката на бул. „ Сливница “ към среднощ. То е на 24 години.

И тя, и мъжът на 23 година, които са пресичали булеварда, са били отнесени от „ Форд Ка “, ръководен от 18-годишният Адриан Антонов, който имал брошура от едвам два месеца и половина.

Веднага откакто блъснал двамата, Антонов се забил в дирек.

„ Искам да кажа, че без война сме във война. Децата ни умират по улицата. Загина моят наследник, почина снаха ми. Кога ще спре това “, сподели бащата на починалото момче в тежката злополука в София пред bTV.

 Бащата на починалото момче

„ Дете, което съм възпитал, дете, което няма нарушаване по пътищата. Точно моето дете почина на това кръстовище. Влачили са го 300 метра “, добави той.

Той насочи и апел: „ Днес беше моето дете, на следващия ден може да е вашето. Моля ви, спрете ги. Спрете тези убийства “.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР