18-годишната Никол (псевдоним), начинаещ модел от Италия, пусна на търг

...
18-годишната Никол (псевдоним), начинаещ модел от Италия, пусна на търг
Коментари Харесай

Вижте историята на тази сексапилна и ученолюбива девойка, която продава девствеността си на търг

18-годишната Никол (псевдоним), новак модел от Италия, пусна на търг девствеността си. Изумителната хубавица решила да продаде невинността, с цел да може да заплати за образованието си и да купи къща за родителите си, оповестява " Сън ". Според Никол, доста мъже са се заинтересували от нея. Те са писали на организацията, която организира търга. В момента най-високата предлагана сума е съвсем един милион евро.



На 16 годишна възраст момичето се е срещало с мъж, който бил доста по-възрастен от нея. Той й заречен безконечна обич, семейство и благополучен взаимен живот дружно, само че Никол се уплашила от натиска от негова страна и се разделила с кавалера. След приключването на връзката тя стартира да мисли за образованието си и за това, че желае да учи бизнес в Кеймбридж.



" Когато започнах да проверявам в интернет за способи за финансиране на моето образование, то аз попаднах на разгласи за аукциони, където научих, че някои девойки съумяват да се продадат за 3 милиона лири. Тогава взех решение, че и аз ще го направи, когато навърша 18 години ", изяснява италианката.



Красавицата обяснява също по този начин, че тя не е споделила и не счита да споделя нищо на родителите си за предстоящите свои приходите, тъй като счита, че тази вест ще ги " унищожи ". Приятелите на Никол също не знаят нищо за решението й.

Превод и редакция: БЛИЦ











Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР