18-годишната красавица с руски корени Михаела Картър от г. Джаксънвил

...
18-годишната красавица с руски корени Михаела Картър от г. Джаксънвил
Коментари Харесай

Бомба! Красавица Уби Сина На Топ Бизнесмен! Ето Снимки! Михаела Е Арестувана За Смъртта На

18-годишната хубавица с съветски корени Михаела Картър от година Джаксънвил е упрекната в ликвидиране втора степен след гибелта на нейния другар, Конрад Рой III.

Преди 6 месеца, най-желаното момиче в елитното учебно заведение е почнала връзка с Конрад, който е правоприемник на една от най-заможните семейства в Съединени американски щати. Не след дълго тя е убедила лабилния милионерски правоприемник да се самоубие.



Тийнейджърът имал диагностицирано психологично отклоняване, постоянно изпадал в депресивни положения и споделял с приятелката си проектите си за самоубийство. Вместо да осведоми родители или учители, тя го е поощрявала.

Многократно му казвала: „ Направи го поради мен в случай че ме обичаш “.



Преди по-малко от месец Конрад се самоубива със гибелен коктейл от лекарства и алкохол до момента в който е на телефона с Михаела. Тя не се е обадила на колата за спешна помощ, предава Action News Jacksonville.



Заради бездействието и поощряването към самоубийство, през днешния ден младата жена беше приета за отговорна по бързата процедура за ликвидиране втора степен. Очакват я 20 години отнемане от независимост./BRADVA.BG
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР