17 са задържаните в Бургас при специализирана полицейска операция по

...
17 са задържаните в Бургас при специализирана полицейска операция по
Коментари Харесай

Полиция скова Бургас: 17 задържани при спецакция, у единия открили тефтери с лични данни

17 са арестуваните в Бургас при профилирана полицейска интервенция по противопоставяне на битовата престъпност, миграционния напън и предварителна защита на закононарушенията, свързани с политическите права на жителите. Образувани са 6 бързи производства, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Спецакцията стартира рано сутринта през днешния ден в няколко квартала на Бургас. В жк. „ Победа “ са задържани двама мъже – единият за владеене на опиати, а другият поради открити бележници с персонални данни на лица, получавали заеми и артикули на версия.
Служители от Четвърто Ру Бургас са задържали трима, съпричастни към владение на наркотични субстанции – метамфетамин и марихуана. Проверени са общо 366 МПС и 514 лица, като са 10 от тях се оказали оповестени за търсене.
Проверени са над 10 адреса, както и 51 търговски обекти, заложни къщи и други места, за които има данни, че вероятно може да се прави незаконна активност. Издирват се лица, оповестени за локално и общодържавно търсене, които са с влезнали в действие присъди или за покачване на обвинявания, прецизираха от пресцентъра на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Полицейските дейности по второто направление – миграционен напън не престават, а по повод търговията с гласове за идния избор се работи на първо място с превантивна устременост, предава 24 часа. В инспекциите са включени екипи на „ Охранителна полиция ”, „ Пътна полиция ”, „ Икономическа и престъпна ”, както и екипи на бургаската жандармерия.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР