17 са вече регистрираните листи с кандидат- депутати от хасковския

...
17 са вече регистрираните листи с кандидат- депутати от хасковския
Коментари Харесай

Юруш към НС!17 партии регистрираха листи до вчера в Хасково 

17 са към този момент записаните листи с кандидат- депутати от хасковския район с вписаните в РИК през вчерашния ден. Някои от партиите чуваме за пръв път, други ще вземат участие на избори за следващ, макар че до в този момент не са съумели да влязат в Народно събрание. 

Две са десните обединения „ Консервативно обединяване на десницата “, измежду чиито претенденти са Минчо Керемекчиев и Веселина Узунова, и БНС „ Нова народна власт “  с лидер Климент Талев. За следващ път  да изпратят народен представител от района се пробват „ Пряка Демокрация “, „ Глас национален “ и МИР, чиито водачи са надлежно Петя Чаръкчиева, Веселин Белевски и Владислав Пареков.  Кандидати издига и „ Правото “, както и “ Коалиция за теб, България “и „ България на труда и разсъдъка “. 6-членна листа вписаха и „ Русофири за възобновление на отечеството “, тази на Българска социалдемокрация Евролевица “ се състои от 11 душ, а на „ Българско национална обединяване “- 4.

Вече съобщихме, че своите листи  регистрираха „ Народна партия на истината и единствено истината “, Възраждане, Вътрешна македонска революционна организация и ГЕРБ и Има Такъв Народ. Днес се чака да бъдат регистрирани тези на Българска социалистическа партия и „ Продължаваме промяната “.    Дали с тях ще се изчерпат претендентите, следва да забележим. 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР