17-годишно момиче почина след спешно секцио в болница Уни Хоспитал

...
17-годишно момиче почина след спешно секцио в болница Уни Хоспитал
Коментари Харесай

Непълнолетна родилка почина след спешно секцио в Панагюрище

17-годишно момиче умря след незабавно секцио в болница " Уни Хоспитал " в Панагюрище. Родилката Мария Димитрова е постъпила на 27 ноември и същия ден е родила момченце след цезарово сечение. Това било второто ѝ раждане.

На идната вечер родителите ѝ получили позвъняване, че щерка им е преместена в интензивното поделение, а на 29 сутринта им било обявено, че е умряла, описа пред " Фокус " татко ѝ Огнян Янев.

Той твърди, че след раждането лекарите ги уверявали, че всичко е наред. Семейството стъпало на рандеву и видяло бебето, което също било добре. Дъщеря им споделила че е добре, само че се оплакала от болки в гърлото и поискала да ѝ отнесат лукчета, оповестява OFFNews.

На идващия ден посетили щерка си още веднъж. Малко по-късно получили позвъняване, че положението ѝ се е влошило. Тогава родителите отишли в кабинета на лекаря, който водил раждането – доктор Петър Бътовски. Той ги уверил, че щерка им е здрава.

" Той ми сподели, че тя е здрава и няма да има проблеми. Освен това ми сподели да дойда сутринта, с цел да се уверя, че е здрава. Прибрах се у дома, на идващия ден сутринта се обадиха от болничното заведение, с цел да ни кажат, че Мария е умряла ", описа Янев.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР