17-годишно момиче откри голяма сума пари на един от входовете

...
17-годишно момиче откри голяма сума пари на един от входовете
Коментари Харесай

17-годишно момиче откри голяма сума пари на един от входовете на метрото и уведоми полицията

17-годишно момиче откри огромна сума пари на един от входовете на метростанцията " Джеймс Баучер " и уведоми полицията. От Министерство на вътрешните работи към момента търсят притежателя на парите.

Преди дни на метростанция " Джеймс Баучер " дъщерята на Диана Иванова, отивайки на учебно заведение, попада на непредвидена панорама.

" Получих известие от нея, след това позвъняване, че е намерила сумата на пода в метрото и като е стъпила на нея и се е подхлъзнала, погледнала е върху какво е стъпила и е видяла разпилените пари ", споделя Диана Иванова.

Докато хората подминават разпилените пари, 17-годишното момиче уведомява касиерката. Парите са били в купюри от по 50 лв.. Горда от постъпката на щерка си, Диана си спомня по какъв начин преди години двете откриват портфейл с пари. Намират притежателя. А това се оказва огромната българска актриса Стоянка Мутафова.

" Един портфейл, с по-голяма сума пари, към 1700 лв.. На кого се оказа? Оказаха се на госпожа Стоянка Мутафова. Аз ги дадох на щерка ѝ, защото тогава тя беше в болница. Дъщеря ѝ сподели, че доста пъти си е губила огромни суми пари, само че никой не ги е прибирал ", добави Диана Иванова.

Собственикът на парите, открити в този момент от младото момиче, към момента не се е свързал с полицията.

" Правим връзка с него, идва на място, вършим сказка, откриваме го, всяка метростанция е снабдена с видеонаблюдение. Може да се види точното време и място по кое време е изпусната тази сума. Най-крупната сума е предходната година, към 800 лв., която беше върната на притежателя, защото беше в плик, имаше имена върху него ", добави основен контрольор Момчил Будинов - шеф отдел " Метрополитен " към Столична дирекция на вътрешните работи.

Най-често огромни суми пари се губят на входовете на метростанциите и по-рядко по пероните, споделят още от полицията. През май тази година разнообразни суми пари в левове и евро бяха открити в други три метростанции в столицата, само че и до момента притежателите не са ги потърсили.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР