17-годишен младеж е загинал при пътен инцидент тази сутрин в

...
17-годишен младеж е загинал при пътен инцидент тази сутрин в
Коментари Харесай

Смърт край Тетевен! Непълнолетен качи двама връстници, последва най-страшното

17-годишен юноша е умрял при пътен случай тази заран в Тетевенско, оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Ловеч.
В Районното ръководство в Тетевен е получен сигнал за пътен случай в село Градежница, като към мястото на произшествието неотложно е изпратен автопатрул, предава Блиц.
Установено е, че 17-годишен недееспособен лидер от село Галата при ръководство на лек автомобил е изгубил надзор над транспортното средство, напуснал е пътното платно и по първична информация поредно се е блъснал в складирани дърва, ограда на частен дом и паркиран лек автомобил.
При случая на място е умряло 17-годишно момче, което е пътувало на предната седалка, а лидерът и различен 15-годишен пасажер са с охлузни рани. Пробата за алкохол и опиати на лидера е негативна. По случая е формирано досъдебно произвеждане и работата продължава под управлението на Окръжна прокуратура – Ловеч.
В края на март бе извършена профилирана полицейска интервенция по линия на пътната сигурност на невралгичните сектори на територията на област Ловеч. Целта бе да се лимитират пътнотранспортните катастрофи в региона.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР