БОСТЪН (AP) — Студенти от Бостънския колеж проведоха протестен митинг

...
БОСТЪН (AP) — Студенти от Бостънския колеж проведоха протестен митинг
Коментари Харесай

Студентски протести превзеха някои кампуси. На други вниманието е другаде

БОСТЪН (AP) — Студенти от Бостънския лицей организираха протестен протест против войната Израел-Хамас предходната седмица.

Мегафоните бяха неразрешени, с цел да не би шумът да пречи на ученето за финалите. Палатките не бяха позволени. Студентите, които бяха задържани по време на други митинги в университета в Бостън, бяха неразрешени. След избрания час студентите се прибраха безшумно в стаите си.

Студентско протестно придвижване заля цялата страна, откогато полицията за първи път се опита да постави завършек на лагер в Колумбийския университет в Ню Йорк преди съвсем две седмици. Но макар че имаше огнена изразителност и бурни арести във високопоставени кампуси от Ню Йорк до Лос Анджелис, милиони студенти в цялата страна продължиха с всекидневието си на работа през учебно заведение, другарство и учене за изпити.

По още един метод митингите показват огромни разлики измежду американците през 2024 година, даже групи, които са били склонни да бъдат обединени в разнообразни интервали, като 60-те години на предишния век....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР