17 дози метамфетамин и контрабанден тютюн са иззети от частен

...
17 дози метамфетамин и контрабанден тютюн са иззети от частен
Коментари Харесай

Спипаха цигари и метамфетамин в Ботевград

17 дози метамфетамин и контрабанден тютюн са конфискувани от частен дом в Ботевград; жителят на адреса е арестуван за период до 24 часа

На 10 юли от чиновници на бранш „ Противодействие на престъпната престъпност “ в ОДМВР- София и сътрудниците им от РУ- Ботевград е извършена полицейска интервенция. В хода й е осъществено претършуване на частен адрес в града. В една от стаите са открити и конфискувани 17 полиетиленови сгъвки с бели бучки с неправилна форма с тегло към 10 грама, реагиращи на метамфетамин. 35- годишният жител на адреса е арестуван за период до 24 часа, а по случая е формирано досъдебно произвеждане. При инспекцията на жилището е открит и конфискуван и контрабанден тютюн с тегло към 350 грама. По случая е записана кореспонденция за осъществено нарушаване по Закона за акцизите и данъчните хранилища.

Наркотици и хипотетични прекурсори за тях са конфискувани и при акция на ихтиманските криминалисти. При осъществена през вчерашния ден инспекция на частен адрес в с. Костадинкино, населяван от престъпно проявен и осъждан столичанин, са открити и конфискувани стъклени и пластмасови бутилки с разнообразни по тип и количество прахообразни и течни вещества- хипотетични прекурсори за наркотични субстанции, както и две топчета със зеленикаво-кафява тревиста маса, реагираща на марихуана. 42- годишният жител на къщата е арестуван за период до 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане под наблюдението на районната прокуратура в Ихтиман.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР