160 килограма канабисови растения са иззети при спецакция от землището

...
160 килограма канабисови растения са иззети при спецакция от землището
Коментари Харесай

160 килограма канабисови растения иззеха при спецакция край плевенско село

160 кг канабисови растения са конфискувани при спецакция от землището на село Евлогиево, плевенско. На 3-ти септемвриоколо 17:30 часа в хода на профилирана полицейска интервенция в гориста околност на територията на община Никопол е арестуван в миг на грижи за канабисови насаждения 26-годишен.

На място са открити 100 растения от рода на конопа, с размери от 110 см. до 225 см., с друга степен на вегетация, 50 метров маркуч за поливане, прикачен в единия му край към изворна чешма, пластмасова фуния, две кофи от фасадна багра и 23 пластмасови саксии.

В 17:45 часа същия ден на към един километър от село Евлогиево чиновници на бранш " Криминална полиция " при Първо РУ- Плевен задържат 28-годишен и 59-годишен, за съпричастност към развъждането на канабисовата ферма. Общото тегло на тревистата маса е 160 кг. Иззети са представителни проби в наличието на поемни лица. Предстоят експертизи.

Тримата мъже са арестувани с полицейска мярка за период до 24 часа. Уведомен дежурен прокурор при районна прокуратура - Плевен. Образувано е досъдебно произвеждане за закононарушение по чл.354 „ в “, ал.1 от Наказателен кодекс. Сезирана е районна прокуратура – Плевен. Продължава работата по случая.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР