16 лунен ден от 17:16 часа на 3 ноември до

...
16 лунен ден от 17:16 часа на 3 ноември до
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 4 ноември 2017 година

16 лунен ден от 17:16 часа на 3 ноември до 17:54 часа на 4 ноември

Един от чистите и светли дни!

Основното изискване – непрекъснато да се намирате в естетика и равновесие, без значение, че някой може да ви е обидил или засегнал. Простете на околните си или на сътрудниците за безцеремонното държание, само че никога не ги учете по какъв начин би трябвало да живеят.

По-добре да прекарате този ден в усамотение, бъдете тихи и скромни, занимавайте се с домашните си работи. Много потребно е да вършиме всичко, обвързвано с почистването – измийте пода, избършете прахта, вземете душ. Служебните упоритости е добре да преминат да втори проект – няма да донесат позитивен резултат, тъкмо през днешния ден.

Този прелестен съботен ден, в случай че можете да го прежалите и вместо да почивате и релаксирате, да го превърнете в работен ден, ще получите своите резултати, и то, напълно скоро. Не изпускайте този магически ден!

В прочувствен проект ще имаме наситени и мощни пристрастености, бурни и ярки. Ще съумяваме със своя сексапил и прелест да си реализираме задачите и желанията си.

Сънищата ще оказват помощ да свалим вътрешното напрежение и да се избавим от комплексите.

В този ден се задейства далакът. Обновява се кръвта.

Пълнолуние, в знака Телец, в 07:24 часа.

Ако желаете да научите повече за Пълнолунието, може да прочетете ТУК.

През днешния ден ще бъдат уязвими гърлото и цялата ендокринна система. Не е целесъобразно да се вършат интервенции на гърлото и шията, както и на хранопровода. През този ден можем да бъде чувствителни към хранителни артикули, и по тази причина, добре е да сме деликатни при подбора на храна. Храната да е качествена и в умерено количество. Добро време за зачатие.

С доста Любов от

Ивелина Рускова, астролог

[email protected], 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР