16-годишно момче е със счупена ключица, а жена от ж.к.Изгрев

...
16-годишно момче е със счупена ключица, а жена от ж.к.Изгрев
Коментари Харесай

След бурята в Бургаско: 16-годишно момче е със счупена ключица, а жена с прорезни рани от дърво

16-годишно момче е със счупена ключица, а жена от ж.к. " Изгрев " е с прорезни рани след днешната стихия, която връхлетя Бургаския район, оповестяват от Областният спешен щаб. Заседанието, свикано от губернатора проф. Мария Нейкова завърши. Нейкова е в непрекъсната връзка с кметовете на най-засегнатите общини от бурята, връхлетяла през днешния ден. В непрекъсната съгласуваност е и с районните дирекции на ПБЗН, Министерство на вътрешните работи, ОПУ и други
Прочетете още
Най-тежко е ситуацията в Поморие, където пътните артерии са блокирани от паднали дървета и падналите огромни количества дъжд, електричеството е прекратено. Кметът на Поморие Иван Алексиев свика спешния щаб за предприемане на незабавни дейности за нормализиране на ситуацията, рапортуват от Областния спешен щаб.

В останалите общини ситуацията е по-спокойно, макар че има паднали дървета и на изолирани по-малки обитаеми места електричеството е било прекратено.

Обстановката в региона стартира да се възстановява и към сегашния миг няма съображение да се привиква регионален спешен щаб. При смяна на ситуацията и утежняване на събитията готовността на регионалния шеф остава за привикване на регионален спешен щаб.

Компетентните органи не престават непрекъсната работа по премахване на нанесените вреди до нормализиране на ситуацията в Бургаска област. Много доброволци също са се присъединили в подкрепяне на спешните служби.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР