150 милиона телевизионни зрители от цял свят ще гледат довечера

...
150 милиона телевизионни зрители от цял свят ще гледат довечера
Коментари Харесай

Стискаме палци! 150 милиона гледат Вики

150 милиона телевизионни фенове от целия свят ще гледат тази вечер Вики. България няма право да Виктория Георгиева и песента й " Growing Up is Getting Old ", само че това могат да създадат българите в Европа. Ние единствено ще крепко ще стискаме палци на нашето момиче.

След повече от седмица подготовки, два полуфинала и 53 000 теста за новия ковид, направени на реализатори, екипите им и почитатели, финалът на песенния конкурс на " Евровизия " ще бъде онлайн пред 3500 фенове в Ротердам и пред телевизионна аудитория от целия свят, оповестиха международните осведомителни организации.

Макар и състезанието да е една от стъпките към връщането на представленията онлайн, не всички съумяха да избегнат новия ковид.

Исландската група " Дади ог Гагнамагнид " ще вземат участие във финала със запис от подготовките, тъй като има инфектиран представител.

Изпълнението на предходния победител Дънкан Лорънс беше анулирано, откакто и той даде позитивен резултат на тест за новия ковид.

Във финала вземат участие 26 страни. За любимци се считат представителите на Малта, Франция, Исландия, Италия и Швейцария.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР