15-годишно момче е арестувано по подозрение, че е изпратило заплашителен

...
15-годишно момче е арестувано по подозрение, че е изпратило заплашителен
Коментари Харесай

Момче, 15, арестувано след заплашителен имейл, видя училище затворено и ученици изпратени у дома

15-годишно момче е задържано по съмнение, че е изпратило застрашителен имейл, което е предизвикало затварянето на учебно заведение.

Тийнейджърът, чието име не може да бъде посочено по правни аргументи, беше задържан от чиновници, проверяващи изпращането на имейл, съдържащ погрешна информация, което докара до изпращане на възпитаници у дома. Заплашителното известие беше изпратено до учебното заведение Wyvern St Edmund в Лавърсток, графство Уилтшър, в сряда.

Говорител на полицията на графство Уилтшър сподели: „ 15-годишно дете е задържано по съмнение в съобщаване на погрешна информация. Полицията на графство Уилтшър служители на реда арестуваха 15-годишно момче по съмнение в съобщаване на погрешна информация. Последното развиване следва решението на личния състав да затвори учебното заведение Wyvern St Edmund в Лавърсток през днешния ден (сряда) след приемане на застрашителен имейл.

„ В момента младежът е арестуван от полицията и не се счита, че има продължаваща опасност за учениците или личния състав в учебното заведение. Членовете на о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР