15 електрически автомобила са готови да обслужват делегати на Българското

...
15 електрически автомобила са готови да обслужват делегати на Българското
Коментари Харесай

15 електрически автомобила ще возят делегати за Българското председателство


15 електрически автомобила са подготвени да обслужват делегати на Българското председателство, съобщи БГНЕС. В рамките на шест месеца колите ще обезпечават ежедневни прехвърляния на идващи за събитията от календара на Българското председателство посетители на София от летището до НДК и хотелите, в които са настанени. Те ще се употребяват по силата на контракт за партньорство, съгласно който Renault дава 15 електрически автомобила и водачи за тях на Българското председателство.

Специален информативен пул на летището ще насочва идващите делегати Категория В и С (експерти в работните групи и участници в сесиите от парламентарното измерение) към трансферните коли, които са особено брандирани. Министър Лиляна Павлова пресметна, че ще могат да се възползват над 10 000 души.

За задачите на прехвърлянията на Летище „ София “ са конфигурирани и три нови з. След председателството те ще могат да бъдат употребявани от всички, които желаят да заредят електрическите автомобили си до момента в който изчакват идващите пасажери. 100% електрически коли Zoe Renault демонстрира нововъведенията в електрическата и устойчива подвижност с акцент върху най-продавания електромобил в Европа.

В деня на формалното разкриване на Българското председателство у нас се чака да има и няколко митинга. На въпроса за тях, Лиляна Палова първо означи, че ние живеем в една демократична страна и общество и това, че имa митинги не би трябвало да ни тормози дотолкоз, доколкото в демократичните общества митингът е най-нормалната форма за изложение на мнение. „ Друг е въпросът, че в случай че тези митинги или най-малко част от тях са правени преднамерено, изборът на дата и място е юридически преднамерено за да бъдат под светлината на прожекторите, да бъдат мощно отразени или не дай си Боже още по-негативна цел да се петни имиджът на България, в случай че това е с тази цел, ще е тъжно и тъпо. А другояче митингите са най-демократичната форма за изложение на мнение, стига да са законни и да не са тенденциозни. Въпрос на съвестта на всеки, който го прави и който го организира”, съобщи Павлова.


Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР