15.02.2018 г., София. Точно 12 седмици остават до световното бягане

...
15.02.2018 г., София. Точно 12 седмици остават до световното бягане
Коментари Харесай

12 седмици до Wings for Life World Run 2018

15.02.2018 година, София. Точно 12 седмици остават до международното тичане Wings for Life World Run. Това са седмиците, в които бегачите ще могат да се приготвят, с цел да бъдат в оптимална форма за събитието на 6-и май.

Дистанции за тичане, извършения за устойчивост, експедитивност и мощ, подготвителни проекти – такива насоки ще могат да употребяват всички, които желаят да се включат в бягането зад идеята – да се откри лек срещу гръбначните увреждания.

Всички елементи за подготвителния проект ще бъдат споделяни на формалната страница на Wings for Life и на страницата събитието за проведеното тичане в София във Facebook.

Бягането в София ще се реализира благодарение на мобилното приложение Wings for Life App Run, посредством което бегачите могат да наблюдават интензивността си през всичките дни до събитието и през цялата година.

Wings for Life World Run App може да бъде конфигурирано на всяко мобилно устройствос Android или iOS. Освен че ще започва виртуалната кола-прихващач на 6 май, приложението може да бъде употребявано и за задаване на подготвителен режим, следене на самостоятелни резултати, реализирани по време на тренировки и задаване на цел за съответната подготовка.

12-те седмици до международното тичане за световната идея гръбначните увреждания да станат изцяло лечими са тези, в които стартират най-усилените тренировки. Целта – реализиране на допустимо най-хубав резултат, който ще бъде включен в международната класация всред всички, присъединили се в събитието на всички места по света.

През 2017, най-голямо разстояние, преди да бъде настигнат от колата-прихващач, избяга полякът Бартош Олшевски – 88.24 км.

Миналата година в България идеята бе подкрепена от голям брой спортисти, параолимпийци и известни персони, като се чака и тази година да се включат и да одобряват идеята на фондацията.

През 2018 Wings for Life World Run ще се организира на 6-и май, започвайки едновременно на повече от 50 разнообразни местоположения по света – 11:00 часа UTC, 14:00 часа в България.

ЗА ФОНДАЦИЯТАИПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ: За фондация Wings for Life/ „ Крила за живот “:

Wings for Life / „ Крила за живот “ е неправителствена изследователска фондация, учредена през 2004 година от Дитрих Матешиц и двукратния международен първенец по мотокрос - Хайнц Кинигаднер.Целта на фондацията е да откри лек за гръбначните увреждания, които засягат повече от 3 милиона души по света, парализирани в резултат на контузия, и 130 000 нови пациенти всяка година, потърпевши в резултат на пътно-транспортни катастрофи или спортни контузии. „ Крила за живот “ финансира 82 проучвателен плана в международен мащаб и работи дружно със международно известни и уважавани институти като Cambridge University (Великобритания), Harvard Medical School (САЩ), Karolinska Institute (Швеция), Шарите Берлин (Германия).

Събитие във Facebook: http://bit.ly/2nPvlrZ

Официален уебсайт на фондацията: http://www.wingsforlife.com/en/

Официален уебсайт на международната идея Wings for Life World Run: http://www.wingsforlifeworldrun.com/int/en/

 

 

 

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР