1491 литра бензин и дизел задържаха митническите служители от сектор

...
1491 литра бензин и дизел задържаха митническите служители от сектор
Коментари Харесай

Иззеха близо 1,5 тона бензин и дизел в Русе

1491 литра бензин и дизел задържаха митническите чиновници от бранш „ Оперативен надзор “, отдел „ Митническо разузнаване и следствие “ в Търговско дружество " Митница " Русе, оповестиха от Агенция " Митнции ".

На 17 август митническите инспектори взаимно със чиновници на ГПУ ревизират частен склад в Русе. В помещението са открити 94 туби, съдържащи течност с аромат на нефтопродукт. 

След направена документална инспекция и осъществено премерване на типа и количеството гориво, митническите инспектори установяват съществуването на 1083 литра бензин и 408 литра дизел. Само за част от горивата са показани документи за заплатен и начислен данък.

Горивото е конфискувано. Взети са проби за лабораторен разбор и следва да се откри дали показаните документи са съотносими към част от наличното гориво и за каква част от откритите туби не са предоставени акцизни документи. 

Съхранението на акцизни артикули - енергийни артикули без документи за заплатен, начислен или гарантиран данък съставлява административно нарушаване.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР