14-годишно момче от Кубрат взело колата на майка си, стигнало

...
14-годишно момче от Кубрат взело колата на майка си, стигнало
Коментари Харесай

14-годишен мина с кола през стълби и фонтан в центъра на Русе

14-годишно момче от Кубрат взело колата на майка си, стигнало до Русе с нея и минало през централния площад на крайдунавския град при опит да избяга от полицията. Това оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Русе, съобщи Българска телеграфна агенция.
Случаят е от предходната нощ. Около 2.00 ч. служители на реда забелязали автомобил с разградска регистрация да се движи без включени светлини по улица в Русе. Униформените подали светлинен и звуков сигнал към лидера на транспортното средство, с цел да спре, само че той траял и даже нараснал скоростта.
Полицаите последвали нарушителя, който навлязъл в уличките към централния площад "Свобода " и съумял да се скрие. Униформените направили информация в центъра за видеонаблюдение в общината. Станало ясно, че колата минала през стълбите и сухия шадраван пред постройката на операта, а по-късно - и през целия градски площад, като се изгубила в улиците до Съдебната палата.
Предприето било търсене. Така русенските служители на реда, благодарение на сътрудниците си от Кубрат, открили притежателя на автомобила, както и малолетния водач. Образувана е кореспонденция за безчинство.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР