14-годишната Сузанита, дъщерята на Орхан Мурад, предизвика бурни реакции в

...
14-годишната Сузанита, дъщерята на Орхан Мурад, предизвика бурни реакции в
Коментари Харесай

14-годишната Сузанита вече книги не четяла, спомни си за Ботев, но не и какво е написал

14-годишната Сузанита, дъщерята на Орхан Мурад, провокира бурни реакции в обществените мрежи с музикалния си видеоклип - клип със междинни пръсти и с полуголото й тяло.

"Имах опция да откажа, само че желаех да видя щурото и лудото Сузи. И се получи доста добре ", описа за "Здравей, България " по Нова телевизия самата Сузанита.

Попитана за това, че демонстрира междинен пръст в клипа, които демонстрира в клипа, тя разяснява: "Не виждам нищо неприятно в това. Все отново става въпрос за Рогатия ". "Текстът за песента е мой. Един ден стоях у дома сама, беше ми скучно и го написах ", описа ученичката. Тя беше безапелационна, че не обича да чете книги и не го прави. Обаче е чела, от българските създатели Христо Ботев, спомни си Сузанита, само че тъкмо какво не можа да каже.

"Приемете, че това е шоубизнес. В момента тя е провокативна, с цел да наложи името си. Иска ми се повече да се осланя на моя музикален потенциал. Обвинявам цялата система за това състояние на нещата в България. Десетки стойностни неща съм направил, на които обаче медиите не са обърнали внимание ", съобщи татко й Орхан Мурад.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР