14-годишната руска моделка Влада Джуба,която припадна на модния подиум в

...
14-годишната руска моделка Влада Джуба,която припадна на модния подиум в
Коментари Харесай

Издъхналата в Китай 14-годишна руска моделка е отровена?

14-годишната съветска моделка Влада Джуба,която припадна на стилния подиум в Китай, а малко по-късно умря, може да е издъхнала от биологична отрова.

До този извод са стигнали съветските специалисти, изследвали тялото на момичето, оповестява Mash. Тялото на момичето бе превозено в Русия от Шанхай преди няколко дни. Произходът на отровата към момента не може да бъде избран.

Специалистите означават, че момичето може да е ухапано от някакво смъртоносно рисково насекомо, да е яло нещо или да е отровено съзнателно. Назначени са нови експертизи, които би трябвало да открият точната причина за кончината на тийнейджърката.

За гибелта на Влада бе обявено в края на октомври. Момичето умря в една от лечебните заведения на Шанхай при доста странни условия. Рускинята лежа два дни в реанимация с доста висока температура. 14-годишната рускиня работела като модел. Имала контракт с локална организация. В медиите се появи версия, че момичето може да е умряло от менингит. Майката на Влада пък описа, че детето й работело доста и се оплаквало, че е доста изтощено.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР