14-годишна британка изпадна в паника, след като откри нещо доста

...
14-годишна британка изпадна в паника, след като откри нещо доста
Коментари Харесай

Изненада! Момиче си хапна печено пиле и откри вътре ... тестиси!

14-годишна британка изпадна в суматоха, откакто откри нещо много смущаващо в печеното си пиле. Първоначално момичето реши, че това са червеи. Впоследствие се оказа, че това са... пилешки тестиси, написа metro.co.uk.

Бащата Павел Дъглас работил, когато дъщеря му Папи, изпаднала в суматоха, до момента в който споделяла пилето със сестрите си - 12-годишната Мили, 12 и 11-годишната Майси. Месото изглеждало покъртително зле.

" Може да е изцяло безвредно, само че несъмнено не е уместно за човешка консумация ", споделя бащата.

Г-н Дъглас продължи: " Моятa 14-годишна щерка ме пита дали може да постави пилето във фурната. Изядоха половината гърди и го откриха - изглеждаше като гнило месо ".

Той се прибрал вкъщи незабавно щом дъщеря му го повикала, след което се върна в магазина в град Стоктън он Тийс с касовата записка.


" Казаха ми, че можело да има живи червеи в домашни птици. Попитах дали месото ще бъде извадено от рафтовете, може да накара хората да се разболеят. Трябва да се проверява ", прибавя бащата.

От магазина предложили да му върнат парите, което го вбесило още повече, защото 4 паунда не били задоволителни, с цел да компенсират неприятната преживелица.

По-нататъшно следствие разкри, че това са пилешки тестиси. Те могли да се видят единствено откакто част от гърдите е била изядена.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР