14-годишен ученик е настанен в неврохирургията на МБАЛ-Хасково, след като

...
14-годишен ученик е настанен в неврохирургията на МБАЛ-Хасково, след като
Коментари Харесай

14-годишен е в болница след побой в училищен двор в Хасково

14-годишен възпитаник е настанен в неврохирургията на МБАЛ-Хасково, откакто е бил обичай в двора на учебно заведение.

Боят е нанесен през вчерашния ден следобяд в двора ОУ „ Любен Каравелов " в хасковското село Узунджово.

Въпреки че е на 14 година, момчето е възпитаник в 4. клас. При игра на двора младежът блъснал с топка друго дете от класа. По това време около учебното заведение минават 17-годишен братовчед на потърпевшото при играта момче, дружно с другар.

Двамата влизат в учебния двор и единият хваща 14-годишното момче, а другият го удря в лицето. Според потърпевшото дете ударът е бил с бокс.

По това време възпитателят и останалите възпитаници към този момент са се придвижвали към постройката на учебното заведение и учителят не е станал директен очевидец на нападението, разгласи шефът на образователното заведение.

След багра 14-годишното момче също влиза в учебно заведение и остава в клас. В 16 ч. се качва в учебния рейс и се прибира в село Нова вяра. Дядо му вижда, че е пребит, подава сигнал в полицията и до отдел „ Закрила на детето " и го води на доктор.

Детето е оставено под наблюдаване в хасковската болница, контактно е и в положително общо положение. По случая е плануван мултидисциплинарен съвет в отдел „ Закрила на детето ", написа bTV.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР