14-годишен непълнолетен младеж от Провадия е установен като извършител на

...
14-годишен непълнолетен младеж от Провадия е установен като извършител на
Коментари Харесай

Само за час! 14-годишен от Провадия открадна две портмонета с общо 1300 лева

14-годишен малолетен юноша от Провадия е открит като причинител на кражба на 2 портмонета, съдържащи към 1300 лева Деянието е осъществено на през вчерашния ден от 09:00 до 10:00 ч., от магазин в Провадия, където младежът е проникнал през незаключена врата.

Лицето е арестувано за период до 24 ч., материалите са докладвани на прокурор при районна прокуратура – Провадия, част от парите са открити и върнати на притежателя, води се досъдебно произвеждане, с лицето работи контрольор детска педагогическа стая.

От пресцентъра на ОДМВР – Варна оповестиха също, че е повдигнато обвиняване по отношение на Ю. Ю., на 30 година, осъждан, от Варна. На 21.09. за времето от 13:00 до 20:00 ч., посредством щурм на прозорец е проникнал в частен дом в кв. „ Аспарухово “ и е направил кражба на движимости на обща стойност към 1200 лева.(2 бр. таблети, 5 бр. мобилни телефони, 2 бр. сешоари, облекла, маратонки, сребърни бижута и др.). След оперативно – издирвателни дейности с присъединяване на чиновници от няколко районно управление (на МВР) при ОДМВР – Варна лицето е открито и арестувано за период до 24 ч., а с разпореждане на прокурор при ВРП е арестуван за период до 72 ч. Вещите, предмет на действието, са открити и върнати на притежателя им, по случая се води досъдебно произвеждане.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР