14-годишен фен на мароканския национален отбор е починал, след като

...
14-годишен фен на мароканския национален отбор е починал, след като
Коментари Харесай

Има загинал при размириците с мароканските привърженици

14-годишен почитател на мароканския народен тим е умрял, откакто е бил блъснат от автомобил в Монпелие през миналата нощ. Инцидентът се с случил по време на следващите безредици с присъединяване на ентусиасти на африканския отбор след негов мач на Мондиала в Катар. В сряда вечер отборът загуби с 0:2 от Франция на полуфиналите и отпадна.

Както нормално се случва след дуел на мароканците, техни последователи излязоха по улиците и някои от тях започнаха да безчинстват, мятайки бомбички и влизайки в спор с полицията. 
 Нови прояви на африкански почитатели в сърцето Европа Нови прояви на африкански почитатели в сърцето Европа
Така група почитатели са се движили по улица " Мосон " в Монпелие, когато се натъкват на бял автомобил с развято френско знаме през прозореца. Групата се нахвърлила върху колата, пробвайки се да изтръгне знамето от притежателя му и пробвайки се да отвори шофьорската врата, когато лидерът изпаднал в суматоха и направил бърз противоположен завой, с цел да премине в насрещното платно и да избяга. Върху капака на автомобила по това време е въпросното 14-годишно момче, което пада и е прегазено. 

Видео от нещастния случай може да се откри в обществените мрежи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР