14 февруари наближава с бясна скорост и няма кой да

...
14 февруари наближава с бясна скорост и няма кой да
Коментари Харесай

5 любовни подаръка от dm за хората, които ги заслужават

14 февруари наближава с гневна скорост и няма кой да те избави от тайфуна червени сърца, плюшени мечоци и рози, който опустошава всичко живо в седмицата преди Св. Валентин.

Ако си от скептиците, съгласно които „ този празник не е български “ и „ любовта няма потребност от специфичен ден “, добре. Празнувай Трифон Зарезан, празнувай вторник или не празнувай нищо и се затвори с Netflix и котката, до момента в който еуфорията не отмине.

Едно е несъмнено обаче: даже ти да не мислиш за любовта, любовта мисли за теб. Никога не знаеш по кое време животът внезапно ще те завърти и ще се озовеш на някое крепко място с човек, който те вълнува надълбоко и с който можеш да си приказваш цяла нощ без секунда несръчност.

Ето ти обаче и един нов взор върху страховития Св. Валентин: в случай че нямаш гадже или в случай че с него/нея не сте почитатели на плюшените животни, прегърнали сърца с надпис „ I love you ”, за какво да не дадеш обич на някой различен? Някой, който постоянно заслужава.

Направили сме вместо теб топ селекция на дарове за хората, на които можем да покажем обич отвън клишето.

Любимите ни магазини dm и тази година са на линия да приютят всички, които не знаят какъв подарък да вземат на „ благото “ и се чудят по какъв начин да са хем истински, хем бюджетни, хем непредсказуеми, хем практични.

Виж няколко оферти, с които може да избухнеш и да уважиш по едно и също време любовта и...

..приятелката, която постоянно е до теб

Тя е тук, когато той отново „ сийнва “ и мълчи като пукъл. Тя е тук, когато се чувстваш зле, когато си се скарала с вашите и когато се чудиш какъв, по дяволите, е смисълът на всичко.



Иди до dm и ѝ вземи, който придава на устните нечовечен гальовен цвят. Той е с формула с масло от бадемов цвят, масло от ший и пчелен восък и прави кожата на устните мека и еластична даже в най-ледените зимни дни.

Супер стилен, Balea Rose прави устните супер привлекателни за целуване. Какъв по-добър подарък за най-хубавата другарка тъкмо в Деня на влюбените?

...мама

Мама също заслужава да чества Св. Валентин, нали? Странно е, само че майките също са хора. И макар че, естествено, не е единствено твоя задача да я караш да се усеща обичана, един подарък от dm постоянно ще донесе екстра доза наслада на празника.



съдържа душ гел, лосион за тяло и крем за ръце, които глезят кожата на всяка жена с натурални съставки и лек флорален мирис. Душ гелът съдържа глицерин с растителен генезис, а кремът за ръце включва с изключение на същия глицерин, био масло от ший и био соево масло. Идеален подарък за ръцете, които постоянно са подготвени да ти оказват помощ, когато имаш потребност от тях.

...момчето, което ще те заведе на ресторант

Не можем да го пропуснем измежду значимите хора, не и на Св. Валентин. Независимо дали сте дружно от трети клас или излизате от седмица, той евентуално възнамерява нещо за специфичната вторник вечер, която следва.



Готиният бранд, който ще намериш в dm, предлага и козметика за мъже: комплектът от мъжката серия включва три разнообразни душ гела, които хидратират и освежават кожата като я оставят съвършена за целуване. Има един душ гел със пресен мирис за пролетните сутрини вкъщи, които предстоят, един гел с дървесен мирис за разцъкването по питейни заведения в петък вечер и един с мирис на подправки, който дава луксозен мирис на кожата през всеки ден.

С подаръчния сет на alverde ще го зарадваш по този начин, както би желала той да зарадва теб: с нещо свястно, практично и ароматно.

...най-яката сестра

Любовта ни прави красиви даже когато се караме. Може да сте имали какви ли не кавги, само че тя е постоянно там, за теб, когато ти би трябвало, нали?

Направи любовна изненада на обичаната си сестра със спиралата на trend!t up – False Lash Boom. Тя дефинира миглите с кондензиран и бездънен черен цвят и ги подхранва и защищава от раздробяване с дестилат от орех. Черното обгръща всяко косъмче и го удължава образно, като в това време му придава и размер. С няма потребност от трагичната алтернатива „ дължина или размер “, тъй като може и двете.



А каква по-яка проява на обич към сис от естетически booster в джобен формат?

...момчето, което е до теб и в дъжд, и в слънце

Ако имаш шанса с изключение на най-хубава другарка да имаш и най-хубав другар, отлично. В dm ще намериш закачливите на happy FOOTtopia, които могат да се носят с горделивост и от най-придирчивите почитатели на марки, без значение дали нормалният им жанр изобилства от суитчъри с 2PAC, хипстърски пуловери или вталени ризки.



Не се чуди дали има смисъл за Св. Валентин да подаряваш готини неща на приятелите, родителите, че за какво не и на баба си или на обичания си вуйчо? Любовта е обич, когато е споделена с тези, които заслужават.

А розите и плюшените зайци постоянно са на линия.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР