14 души са пострадали в 13 пътно-транспортни произшествия във Варна

...
14 души са пострадали в 13 пътно-транспортни произшествия във Варна
Коментари Харесай

По пътищата във Варна и областта е като на война: 14 ранени за три дни! Дано някой се стресне и вразуми

14 души са потърпевши в 13 пътно-транспортни катастрофи във Варна и района от петък до неделя, оповестиха от пресцентъра на полицията в морския град.

Вчера към 14:25 часа, в гр. Провадия, на кръстовището на ул. «Шипка» и ул. «Генерал Манзей», лидерката на «Пежо» навлиза на път с преимущество, не пропуща и блъска «Фолксваген», който се движи там. Вследствие на случая е потърпевшо дете, пътуващо на задната седалка на първия автомобил, което е получило травма на челото, прегледано е и освободено, без заплаха за живота.

Половин час по-късно във Варна, на ул. «Св. Св. Константин и Елена», по време на маневра за придвижване обратно, лидерката на «Тойота» - М.П. (28 г.) от гр. Варна, губи надзор и притиска пешеходец, който в този миг минава сред нейния автомобил и различен подобен, който е паркиран. Вследствие на случая 24-годишният мъж получава пръсване на кост в региона на таза и е настанен за лекуване в МБАЛ «Св. Анна», без заплаха за живота. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

В събота сутринта към 07:20 часа, на пътя от гр. Белослав за Варна, лидерът на камион «Фолксваген» П.П. (60 г.) от Варна, заради придвижване с несъобразена с пътните условия скорост, застига и блъска спрял «Фолксваген». След конфликта втория автомобил се отклонява и се блъска в различен камион, марка «Митсубиши», движещ се насрещно, който се обръща вдясно от пътя. Вследствие на случая 44-годишният лидер на последното транспортно средство получава травма на гръден панер и травма на дясно ухо, прегледан е и отхвърля да бъде приет в болница, няма заплаха за живота му.

Два часа по-късно, на кръстовището на бул. «Република» и бул. «Сливница» във Варна, лидерът на камион «Рено» С.И. (77 г.) от Варна, при маневра за завой наляво, не пропуща и блъска лек автомобил «Сузуки», който се движи в права посока. След конфликта втория автомобил се завърта и се блъска в камион «Фолксваген», който е паркиран. Вследствие на случая е потърпевша 31-годишна жена от Тутракан, пътуваща в «Сузуки»-то, която получава контузни пострадвания, прегледана е и освободена, без заплаха за живота.

Пак в събота, към 10:55 часа, на пътя за к.к. Златни пясъци, покрай сп. «Марек», лидерката на «Пежо» А.Н. (23 г.) от Аксаково, заради придвижване с несъобразена скорост при нахлуване в завой наляво, губи надзор над МПС и се блъска в еластична ограда. Вследствие на случая е потърпевша лидерката на автомобила, която получава травма на разположение, прегледана е и освободена, без заплаха за живота.

Около 12:30 часа същият ден, на бул. «Вл. Варненчик», лидерът на «Рено» Д.С. (25 г.) от Суворово, заради придвижване с несъобразена с пътните условия скорост, блъска «Фолксваген», който се намира пред него. След конфликта втория автомобил се измества напред и се блъска в «Рено». Вследствие на случая е потърпевша 22-годишна жена от първия автомобил получава контузни пострадвания, прегледана е и освободена, без заплаха за живота.

Пак в събота, към 14:50 часа, на бул. «Трети март», лидерката на «Фолксваген» Б.П. (18 г.) от Варна, при прекосяване от лява в дясна пътна лента, не пропуща и е блъсната от рейс «Соларис», който се намира там. Вследствие на случая е потърпевша 50-годишна жена от първия автомобил, която получава контузни пострадвания, прегледана е и освободена, без заплаха за живота.

Точно в същия час, в региона на с. Гроздьово, лидерът на «Фолксваген» В.Е. (20 г.) от Каварна, заради придвижване с несъобразена с пътната конюнктура скорост, губи надзор и се прекатурва в равнища отвън пътя. Вследствие на случая мъжът получава контузни пострадвания, прегледан е и освободен, без заплаха за живота.

Около 16:40 часа в събота, на пътя Варна – Бургас, след м-ст «Харамията», лидерът на Л.А. «Мерцедес» И.Г. (25 г.) от Варна, заради придвижване с несъобразена с пътната конюнктура скорост, губи надзор и се блъска поредно в няколко дървета. Вследствие на случая мъжът получава контузни пострадвания и разтърсване на мозъка, прегледан е и настанен за наблюдаване в МБАЛ «Св. Анна», без заплаха за живота.

Два часа по-късно,в гр. Вълчи дол, на кръстовището на бул. «Чаталджа» и бул. «Генерал Колев», лидерът на «Рено» Е.К. (22 г.) от с. Черно море, на ляв завой, не пропуща и блъска пешеходка (50 г.), която пресича пътното платно. Вследствие на случая дамата получава фрактура на таз, прегледана е и настанена за лекуване в МБАЛ «Св. Анна», без заплаха за живота. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Около 19:30 часа отново в събота, на пътя за к.к. Златни пясъци, покрай сп. «Марек», лидерката на Л.А. «Хюндай» Н.Г. (18 г.) от Варна, заради придвижване с несъобразена скорост при нахлуване в завой наляво, губи контроли се блъска в еластична ограда. Вследствие на случая е потърпевша лидерката на автомобила, която получава контузни пострадвания, прегледана е и освободена, без заплаха за живота.

В петък, към 06:45 часа, на пътя от гр. Белослав за Варна, лидерката на «Сеат» С.К. (27 г.) от Варна, заради неспазване на задоволителна отдалеченост и мъгла, застига и блъска камион «Форд». Вследствие на случая лидерката на автомобила и пасажер – дете са получили контузни пострадвания, прегледани са и освободени, без заплаха за живота му.

Същият ден, към 15:40 часа, в гр. Варна, на паркинг бул. «Януш Хунияди», лидерът на «Тойота» Г.Г. (52 г.) от гр. Варна, по време на придвижването си, минава през десен крайник на пешеходец (42 г.) от с. Тополи. Вследствие на случая мъжът получава травма на стъпало, прегледан е и освободен, без заплаха за живота.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР