13 храни и напитки за тънка талия.Коремните мазнини са едни

...
13 храни и напитки за тънка талия.Коремните мазнини са едни
Коментари Харесай

13 храни и напитки за тънка талия

13 храни и питиета за тънка талия.

Коремните мазнини са едни от най-упоритите за събаряне. Начинът ни на хранене, стресът, неналичието на постоянна физическа интензивност като йога, спорт, способстват за образуването на нежелано коремче.

Вижте кои са едни от най-хубавите храни и питиета за стопяване на талията.

1. Черен фасул и фасул мунг – Нашите чревни бактерии се нуждаят от потребни разтворими фибри, които се намират в другите типове фасул, които способстват за синтеза на аминокиселината бутират. Доказано е, той усилва изгарянето на калории.

2. Риба – Тя съдържа омега-3 мастни киселини, които оказват помощ за понижаване на възпалението в организма и възстановяване на метаболизма. Също по този начин се счита, че покачват равнищата на метаболитния регулатор адипонектин, който поддържа метаболизма и изгаря мазнините, сочат проучвания.

3. Авокадото – Богато е на мононенаситени мазнини, които могат да оказват помощ за понижаване на апетита и да предотвратят натрупването на мазнини в региона на талията.

4. Яйца – Едни от най-полезните източници на протеини за намаляване. Консумацията им обезпечава сила, задоволеност и оказва помощ да понижим коремчето.

5. Сладки картофи – Съдържат растителни антиоксиданти, наречени каротеноиди, които стабилизират равнищата на кръвната захар. Освен това, този тип картофи се предлага за диета.

6. Овесени ядки – Овесените ядки съдържат разтворими фибри, наречени бета-глюкани, които образуват гел в тънките ви вътрешности. Този гел оказва помощ за намаление равнищата на холестерола в кръвта, поддържа имунната система, обезпечава задоволеност и контролира равнищата на кръвната захар. Поддържането на постоянна кръвна захар е от решаващо значение за отслабването.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР