13-годишно момиче бе изнасилено и убито, след като майка му

...
13-годишно момиче бе изнасилено и убито, след като майка му
Коментари Харесай

Ужас! Жена излезе въпреки карантината, върна се и откри мъртва изнасилената си дъщеря

13-годишно момиче бе изнасилено и убито, откакто майка му излязла да купи храна по време на карантината поради ковид. Тялото на Ана Паола бе намерено в спалнята й в град Ногалес, Северно Мексико, написа "Дейли Стар ".

Някой влезнал в къщата, до момента в който дамата била на открито. Майката на жертвата схванала за ужасяващото закононарушение, когато някогашният й брачен партньор й се обадил, с цел да й каже, че не може да се свърже с щерка си.

Жената се втурнала назад към у дома и заварила служителите на реда да чакат начело.

Те декларират в свое изказване: „ Жертвата е открита в една от спалните и има признаци на принуждение по лицето й, явно от удари ".



Чичото на жертвата от своя страна споделя: „ Някой е влезнал в къщата на братовчед ми в Ногалес. Изнасилили са и са умъртвили племенницата ми, която беше на 13 години. Всякакви мисли за взаимност, поданство и стопанска система са безсмислени. Днес Мексико, държавното управление и светът, към този момент не ме интересуват ".

Майката на жертвата сподели в обществените медии: „ Няма думи, които да обяснят възприятията ми. Искам единствено да благодаря, че моето момиче живя и светеше на Земята в продължение на 13 години и от през днешния ден ще свети на небето, танцувайки за вечността “.

Случаят провокира всеобщо отвращение и хаштагът #JusticiaParaAnaPaola (Справедливост за Ана Паола) стартира да се популяризира в Twitter.



Феминистка група, основана в Мексико, популяризира изображение на Ана със известието: „ Пълни с гняв и болежка, ние желаеме правдивост за 13-годишното момиче Ана Паола, убито в Ногалес, Сонора. Не пипаш девойки, не ги изнасилваш и не ги убиваш ".

Разследването продължава.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР