13-годишно дете от Варна е пострадало от по-голям тийнейджър, който

...
13-годишно дете от Варна е пострадало от по-голям тийнейджър, който
Коментари Харесай

Треньор в Спартак след инцидента с талант от школата: Доколкото знам, от полицията вече са наясно кои са нападателите

13-годишно дете от Варна е потърпевшо от по-голям младеж, който е държал в ръце железна тръба. Инцидентът е станал през вчерашния ден наоколо до стадиона, където се организират тренировките на Спартак 1918 (Варна). До удари не се е стигнало, само че момчето споделя, че нападателят го е предиздвикал да смъкна тениската и екипа си.

 От Министерство на вътрешните работи оповестиха, че нападнатото момче е било разпитано в детска педагогическа стая, където е разказало за случая и е формирано досъдебно произвеждане. 

Като клуб сме надълбоко възмутени от случая, от цялата тази експанзия и ще създадем всичко належащо. Апелираме подобен случай да не се повтаря. Цялата преживелица е доста грозна. 

Това разяснява пред Нова тв Васил Петров, шеф на детско-юношеска школа Спартак 1918 (Варна).

Веднага след случая момчето пристигна на тренировката, беше доста смутено. Ние го успокоихме, говорихме с него. Агресията се е случила на фенска основа. За нас като клуб това не трябва да се повтаря и по тази причина желаеме да има публичност, защото от ден на ден се случват такива неща в страната ни  - експанзия в учебно заведение, на улицата. Нещо, с което би трябвало доста съществено да се работи, уточни той.

Доколкото знам от полицията към този момент са наясно кои са децата и се надявам да се вземат ограничения, добави той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР