13-годишният Кристиян, който сложи край на живота си, е бил

...
13-годишният Кристиян, който сложи край на живота си, е бил
Коментари Харесай

Директорката на самоубилия се ученик: Майка му го е открила мъртъв вкъщи

13-годишният Кристиян, който постави завършек на живота си, е бил открит мъртъв от майка си. Това сподели пред „ 24 часа “ директорката на ОУ „ Душо Хаджидеков “ Грозденка Николова. Тя и сътрудниците й са унищожени от нещастието.

„ Кристиян беше добър възпитаник “, сподели още Николова. И разясни, че сега всички учители са при нея и посрещат децата от класа на момчето. Има и психолози, които ще работят с учениците и учителите.

Представители от Агенцията за протекция на детето влязоха в учебното заведение, с цел да беседват с директорката. В същото време родители са се събрали пред образователното заведение. Всички са смутени, в очите им има сълзи и изрично отхвърлят да разясняват. Някои се вземат децата, тъй като се опасяват за душeвността им.

По неофициална информация Кристиян е протегнал ръка на живота си, откакто е бил изпитан и пратен да се върне в учебното заведение с родител.

 Родители са се събрали пред образователното заведение.

Трагедията е огромна, проверяваме аргументите за самоубийството на 13-годишното момче от Пловдив, само че няма данни за насилствена гибел. Това разяснява районният прокурор Петър Петров. Той изясни, че не бил осведомен по какъв начин се е стигнало до съдбовния край.
Сигналът е подаден през вчерашния ден, 9 май, към 15,30 часа за настъпила гибел на дете в жилището, където живее. Ученикът се върнал от учебно заведение и поставил завършек на живота си. „ Тепърва се обясняват аргументите, правят се голям брой дейности по следствието, назначена е съдебномедицинска експертиза, която да откри кое е подтикнало детето да посегне на живота си “, уточни Петров. На този стадий към момента нищо не можел да каже с решителност.

Образуваното досъдебно произвеждане е за подкрепяне и склоняване към самоубийство.

„ Няма да изнасяме повече информация, нещастието в действителност е голяма “, разяснява и зам. районният прокурор Атанас Илиев

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР