13-годишната щерка на Анелия все повече изненадва с визията си

...
13-годишната щерка на Анелия все повече изненадва с визията си
Коментари Харесай

Ивон на Анелия наду джуки на 14 години, заприлича на набор на майка си!

13-годишната дъщеря на Анелия от ден на ден изненадва с визията си в последно време , разбра HotArena .

Чаровната ученичка очевидно е наследилна хубостта на известната си майка , само че очевидно тя не й е задоволителна. Ивон показва външен тип, който не приляга на ученичка, изключително на нейната възраст. Покрай разкрасителните процедури и гримовете на майка си, девойката също се е запалила от концепцията да наподобява безупречно. Но на каква цена?

От последните селфита на Ивон излиза наяве освен, че към този момент е много умела в макияжа , а и че очевидно се е срещнала на процедура с опциите на модерната медицина в региона на разкрасяването. Повече от очевидно е, че устните на щерката на Анелия доста са нараснали размера си . Причината за това най-вероятно е инжекция с хиалуронова киселина. А повече от несъмнено е, че концепцията е на тийнейджърката, само че с реализирането й се е заела с нейната майка .

Сега ученичката се фука с новата си облага с помощта на селфита в непосредствен проект и подчертава с яркочервено червило. Освен него, обичани са й опушеният грим, изкуствените мигли и нокти, както и изрисуваните вежди . На първо взор, Ивон наподобява на 25-30 годишна мацка , само че не и на 13-годишна ученичка!

Явно певицата не се тормози от този факт и се фука със фотоси на наследницата си в обществените мрежи. А почитателите й сюрпризирани се питат дали това в действителност е Ивон. Да, скромното девойче през днешния ден е неузнаваемо и очевидно се готви за блестяща кариера, първата крачка към който е блестящата визия , написа " Телеграф ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР