12-те плеймейтки, които спорят за титлата Playmate Of the Year

...
12-те плеймейтки, които спорят за титлата Playmate Of the Year
Коментари Харесай

Плеймейтки вдигнаха жегата в Пловдив СНИМКИ

12-те плеймейтки, които спорят за купата Playmate Of the Year 2019, нагорещиха до алено сцената на прочут пловдивски клуб в петък през нощта. „ Това не е конкурс за красиви девойки, а за палави девойки “, уточния водещият на шоуто на Playboy Любен Дилов. В края на купона той се хвърли в краката на дузината палави хубавици.

Наградата за победителката в състезанието - първокласен автомобил Alfa Romeo и 20 хиляди лв., ще бъде връчена на победителката на 1 ноември. Новите плеймейтки щели да се раздават за обществени дела и политика. Сред претендентките има волейболистка, инфлуенсър, певица и бикини фитнес модел, както и млада майка, живееща в други чужбина със забележителни литературни заложби. Една от тях е инструктурката по аеробика от Велико Търново – Вероника, която се явява за повторно на кастинг на състезанието.

Габриела е претендент номер 3 и е дълготраен гражданин на аристократична Виена. Кандидат-плеймейтката обича книгите и има съществено въображение, с което основава внушителни еротични романи. Има и студентка към филиала на Шефийлдския университет на Балканите – това е чаровната русокоска Ива Клепова.

Не липсват и артистични натури като Ивелина Оцедарова. Миньончето е едвам 157 см, само че пък е доста гласовита. От дребна се занимава с музика, а пеенето е нейната най-голяма пристрастеност.

Сериозният спорт спечелил на своя страна Лиана Николова. 19-годишната софиянка играе волейбол близо 10 години, а към този момент е студентка по публицистика. Перфектните ограничения на изкусителката са причина да я канят в едни от най-значимите фешън конгреси в Лондон, Милано и Дубай, на които ще се изяви тази есен.

Луиза от Перник също е обвързвана със спорта – тя е някогашна гимнастичка, разпален фитнес фанатик и работи като представител на спортни събития. Милица от Стара Загора пък впечатлява със забележителна гръдна обиколка.

На подиума вилня и преди малко приключилата Натали, която към този момент е студент по PR в Нов български университет. Янита Гашина е приключила „ Политическа стопанска система “ в УНСС. Тя единствената плеймейтка, признала си, че схваща от политика и би се отдала на тази толкоз подложена на критика специалност.

Останалите две претендентки са Михаела Стоичкова и Михаела Тодорова. Партито продължи до ранни зори с песните на Азис в компанията на плеймейтките.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР