12-годишно момче загина и други петима пострадаха, след като автомобил

...
12-годишно момче загина и други петима пострадаха, след като автомобил
Коментари Харесай

Кола се вряза в ученици в Лондон, момче загина, а 5-ма бяха ранени

12-годишно момче почина и други петима пострадаха, откакто автомобил се вряза в група хора в предградие на Североизточен Лондон. Сред ранените са двама младежи на 15 години, 13-годишно момче, 16-годишно момиче и 53-годишна жена. Няма заплаха за живота им.

По случая е арестуван 51-годишен мъж, съобщи Би Би Си.

Инцидентът е станал покрай учебно заведение в предградието Дебдън. Според очевидци на злополуката водачът с автомобил Форд Ка със сребрист цвят се е качил върху тротоара и блъснал децата, след което избягал.

Баща, чиято щерка е измежду потърпевшите деца, описа, че при случая приятелката й и отскочила от капака на колата, преди друго 12-годишното момче да бъде ударено доста неприятно. Момчето е умрялото на път за болничното заведение

По думите на един от потърпевшите - 15-годишния Алфи Барнс, лидерът умишлено е набрал скорост с автомобила и се е насочил към тротоара. Полицията заяви, че конфликтът е бил умишлен и проверява преднамерено ликвидиране.

Загиналото момче е възпитаник от учебно заведение на " Уилингейл роуд ", където е станала случаят, удостовери пред Би Би Си основната учителка Хелън Гаскойн. Пострадалите деца учат в същото учебно заведение.

По-рано беше обявено, че полицията търси 51-годишния Тери Гловър. Има съмнения, че той е забъркан и в различен случай, който е станал в същия регион.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР