Инцидентът станал в блок 302 днес преди обед. Двете деца

...
Инцидентът станал в блок 302 днес преди обед. Двете деца
Коментари Харесай

Съсед спаси от пожар малки деца, оставени без надзор в апартамент в София

Инцидентът станал в блок 302 през днешния ден преди обед. Двете деца били оставени без контрол от дядо им, когато зародил пожар. Скоро по-късно комшия, който излизал от асансьора, чул крясъци " Помощ, помощ! " и го посрещнало изплашено дете.

" Първоначално не знаех каква е повода да ме вика дребният. Влязох в жилището, след това видях пушек, който излизаше от едната стая. Тръгнах да го отвеждам, само че той сподели, че брат му е там ", споделя мъжът пред. По-малкото дете не реагирало. 

" В стаята, имаше доста пушек и пламъци. На пипане хванах ръчичка и съумях да издърпам детето ", прибавя мъжът, поискал анонимност, пред . От коридора той се обадил на 112. На място отишли пожарна, кола за спешна помощ и дядото на децата. 

Версиите за какво те са били сами се разминават. Едната е, че дядото отишъл за закуски, другата - че бил на работа, а съгласно комшия мъжът постоянно лъхал на алкохол и децата постоянно оставали сами. Самият дядо признава, че децата са неглежирани, само че това било, тъй като родителите са наркозависими.

" Имаме проблеми с майката ", изясни пред телевизионните камери бащата Мартин, който отхвърля да е наркозависим, такава по думите му била единствено майката.  " Може би психични отклонения от страна на майката ни доведоха дотук. Аз се пробвах да ѝ оказа помощ, само че нещо се отключи във времето ", прибавя той. 

Приятели на фамилията ще оказват помощ за разчистването на дома. 

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР