12 -годишната Валерия Стоянова представя една от най -обичаните коледни

...
12 -годишната Валерия Стоянова представя една от най -обичаните коледни
Коментари Харесай

12- годишната Валерия Стоянова с коледен сингъл “Елхови лес“

12 -годишната Валерия Стоянова показва една от най -обичаните коледни песни „ Елхови лес " в аранжимент на доктор Емил Трайчев.
За нежната си възраст, Валерия взема смелото и отговорно решение за акустичното осъществяване - вокал и пиано. Красивото коледно видео е дело на Стойчо Стоянов - XS Artists.
Валерия дебютира в радио и тв ефир с националната ария " Ясен месец " в джазиран вид на 1 юни.

Валерия демонстрира интерес към музиката на 3 годишна възраст. На 5 години посещава вокална група, само че скоро по-късно има предпочитание да се изявява независимо. На 6 година тя е утвърдена да взе участие в телевизионното предаване " Големите очаквания " и там се изявява онлайн на огромните концерти. Проявява голям интерес към пианото и предпочитание сама да си приглася на песните, които пее. С помощта на своите родители (музиканти) стартира да прави разнообразни аранжименти на обичани песни. Впечатлени от гения и, музиканти от поп и джаз гилдията и малките екрани я канят за независими участия в концерти и телевизионни излъчвания.
От напълно дребна взе участие и в благотворителни концерти. На няколко подиуми пее в дует с Васил Петров, както и независимо свири и пее на спектаклите " Синатра- Вегас 1 /2 " в зала 1 на НДК на една сцена с Хилда Казасян и Брус Джонсън и други

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР