12-годишен е бил транспортиран в пловдивска болница с черепна травма

...
12-годишен е бил транспортиран в пловдивска болница с черепна травма
Коментари Харесай

12-годишно момче е транспортирано в пловдивска болница с черепна травма след катастрофата край ГКПП Маказа


12-годишен е бил превозен в пловдивска болница с черепна контузия след злополука, станала на 22 август, в 16:15 часа на Главния път за Граничен контролно-пропусквателен пункт Маказа, в региона на село Загорско. 5-годишната му сестра е със строшен крайник.

Двете деца пътували в автомобил „ Опел “, ръководен от 29-годишната им майка, която подхванала изпреварване и се блъснала челно в насрещно движещ се „ Опел “. Дежурна оперативна група от РУ-Момчилград е направила оглед на мястото на произшествието.

Екип на пожарната работа в Момчилград обезопасил авариралите коли и почистил платното от разлято гориво. 58-годишна с лек автомобил „ Нисан “ навлязла в платното за насрещно придвижване и блъснала „ Опел “ с 53-годишен лидер в региона на село Кърчовско на 22 август, към 9:00 часа.

Двамата водачи бил превозени от екипи на незабавните филиали във Фотиново и Кирково до Центъра за незабавна помощ в Кърджали и настанени за лекуване в хирургичното поделение на болничното заведение. Екип на пожарния сектор в село Бенковски обезопасил авариралите коли. Съставен е акт.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР