110-годишнината на първия български морски курорт Св. Св. Константин и

...
110-годишнината на първия български морски курорт Св. Св. Константин и
Коментари Харесай

Най-старият ни морски курорт чества юбилей и в Русия

110-годишнината на първия български морски курорт Св. Св. Константин и Елена ще бъде празнувана и в Русия, оповестиха от едноименното акционерно сдружение.

Тази вечер в Българския културен институт в Москва ще бъдат показани дългогодишните обичаи на курорта в гроздолечението, морелечението и климатолечението и опциите за целогодишен СПА, кулинарен и културен туризъм. На презентацията московчани ще дегустират селекция български виновност и ще вземат участие в лотария с награди – СПА ваканции, юбилейни книги и сувенири от термалния комплекс в курорта. Посетителите ще видят и пътуващата фотографска експозиция „110 години Св. Св. Константин и Елена – морска и СПА дестинация“, която към този момент гостува в Берлин и Прага. Изложбата наблюдава развиването на курорта с десетки черно-бели и цветни архивни фотоси и рисунки.

В Москва събитието се реализира със подпомагане на община Варна, Националното посланичество по туризъм на България в Руската Федерация, Българския културен институт в Москва и туристическа организация „Солвекс“.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР