11-то издание на Карате купа Мемориал Светослав Иванов ще се

...
11-то издание на Карате купа Мемориал Светослав Иванов ще се
Коментари Харесай

11-то издание на Карате купа „Мемориал Светослав Иванов” в Кюстендил

11-то издание на Карате купа „ Мемориал Светослав Иванов ” ще се организира този уикенд в Кюстендил.

Организатори са КК „ Шурикен ”, фамилията на Светослав Иванов, Българска федерация карате и община Кюстендил.

”Купата е отдадена на един от най- сполучливите в предишното каратисти от нашия град и клуб Шурикен.Жалко, че към този момент не е измежду нас.Ние по този метод благодарение на неговото семейство, клуба, община Кюстендил и федерацията по карате се опитваме да върнем загатна за това сполучливо и красиво момче, което за жалост към този момент не е измежду нас.Турнирът се радва на много триумфи през годините, тъй като Светослав Иванов се ползваше с огромно почитание измежду клубовете в Кюстендил и страната ”, съобщи сенсей Емил Димитров - ръководител на клуба и старши треньор.

До момента са декларирали присъединяване 15- 20 клуба, към 200, 300 състезатели. Те са от възраст 4, 5 годишни до кадети и джуниори. В тази численост не се включени състезателите от КК Шурикен, които са близо 70.Има и запитвания от клубове от Сърбия и Македония, само че за в този момент не е доказано присъединяване им.

Емил Димитров чака обичайно децата от КК Шурикен да се показват ослепително, тъй като ще се състезават на личен терен.

Близо 70 деца ще се състезават от клуба в дисциплините ката, кумите, макевара, плюс 15 тима на ката и 15 на кумите във всички възрастови групи.

Съдийски семинар и треньорски курс ще се организира в събота в Парк хотел Кюстендил, а самото съревнование е в неделя, 5 март.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР