11 сирийски граждани, пътували в миниван, както и техния водач,

...
11 сирийски граждани, пътували в миниван, както и техния водач,
Коментари Харесай

Гонка в Пловдив! Задържаха 12 сирийци

11 сирийски жители, пътували в миниван, както и техния лидер, също сириец, са били арестувани в Пловдив тази заран. Това стана ясно през днешния ден от брифинг на прокуратурата. Случката се е случила тази заран в 8:20 ч. на един от най-натоварените булеварди под тепетата. Това оповестиха заместник-районният прокурор Атанас Илиев и шефът на ОД МВР Пловдив- Васил Костадинов.

„ От много време в пиковите часове на деня, подчертаваме да има на входа и изхода в градовете и пътните артерии засилено полицейско  присъствие. Случката от през днешния ден е следната- автопатрул на Шесто районно управление (на МВР) в Пловдив прави линеен надзор. Патрулът обаче вижда миниван, чието задно стъкло е затъмнено и очевидно е с някаква тежест от вътрешната страна. Служителите незабавно се насочват натам и се открива, че регистрационните табели не дават отговор на въпросното транспортно средство. Това е дало съображение да подадат сигнал за прекъсване, само че лидерът не се е подчинил ”, добави той.

Движейки се на бул. „ Княгиня Мария-Луиза ” транспортното средство завива към бул. „ Източен ” и по-късно автопатрулът съумява да спре мини вана. Извършвайки инспекция чиновниците виждат, че се ръководи от сирийски жител, а вътре има още 11 други мъже, определящи се като сирийци.

„ В момента всички лица се намират в Четвърто  районно управление (на МВР) и ще бъде повдигнато обвиняване на лидера. Той е с филантропичен статут в „ В момента всички лица се намират в Четвърто  районно управление (на МВР) и ще бъде повдигнато обвиняване на лидера. Той е с филантропичен статут в Харманли, има адресна регистрация в Пловдив, не е оказал опозиция ”, приключи Костадинов.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР